Erzincan’a gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Erzincan Müftülüğü’nü ziyaret ederek yapılan faaliyetler, yürütülen hizmetler ve hazırlanan projeler hakkında bilgi aldı.

İl Müftülüğü personelinin katılımıyla her cuma sabahı yapılan kahvaltı programına katılan Genel Müdürü, personelle sohbet ederek, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Erzincan'a yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında açıklamalarda bulundu.

Daha sonra İl Müftüsü Yavuz Karabayır’ı makamında ziyaret eden Genel Müdüre, İl Müftüsü yapılan faaliyetler, yürütülen hizmetler ve hazırlanan projeler hakkında brifing verdi.

Genel Müdür İl Müftüsü ile birlikte inşaatı devam eden Karaağaç Piri Sâmi Hz. Kuran Kursu ve İlim Araştırma Merkezi, Yoğurtlu Beldesi Kuran Kursu ve Piri Sâmi Camii'ni ve yapımı tamamlanan Ersevenler Mahallesi Kuran Kursu ve Semt Kütüphanesi, Dede Paşa Erkek Kuran Kursu ve Semt Kütüphanesi ve Aydınlıkevler Camii ve Semt Kütüphanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ayrıca Genel Müdür Palakoğlu, Erzincan’ın manevi önderlerinden Piri Sâmi Hz.lerinin Türbesini, Terzibaba Camii, Camii Kebir ve Üniversite Camii'ni de ziyaret etti.

Yapılan hizmetlerle ilgili olarak İl Müftüsü Katabayır’ı tebrik eden Genel Müdür Palakoğlu, gayretli çalışmalarından dolayı Karabayır’a teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi