Erzincan ve çevre illerde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollarda trafik felç oldu. Uzun yol şoförleri kar yağışından olumsuz etkilendi. Karın etkili olduğu bölgelerde kar lastiği ve zincir olmayan araçların geçişine izin verilmiyor.
 Yoğun kar yüzünden yollarına devam edemeyen sürücüler, dinlenme tesisinde ısındı. Tesiste bulunan onlarca kamyon sürücüsü, yolun açılacağı anı bekledi. TIR sürücüsü, "Kış geldiği zaman böyle yerlerde TIR ve kamyonların beklemesi için geniş park alanlarının olması lazım. İnsanlar araçlarını park etsinler. Karın başlaması ile araçlarımızı park ediyoruz, kar yağışı etkisini kaybedince ve yollar açılınca tekrar yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Kar nedeniyle kimi zaman yollarda mahsur kaldıklarını ifade eden Erzincanlı kamyon şoförü Erdal Küçük, kar yağışı nedeniyle kimi zaman yollarda mahsur kaldıklarını ve işlerinin aksadıklarını ifade etti. Herkes gibi ekmek tekneleri olan kamyonları ile yollarda olduklarını söyleyen Erdal Küçük, kar da olsa yağmur çamur da olsa işlerini aksatmadan yaptıklarını söyledi.
Editör: Doğu Gazetesi