Ekim ayı meme kanseri farkındalık ayı dolayısıyla bir araya gelen Yeni Hayat Kanserle Mücadele Derneği üyeleri ve kanser hastaları BeyefendiKafe de buluşarak sohbet ettiler.

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında açıklamada bulunan Yeni Hayat Kanserle Mücadele Derneği üyesi öğrencileri de konuşmalarında şunlara yer verdi; “ Öğrenciyim derneğin yeni üyesiyim ama ekstra bir duyarlılığım bulunuyor. Ayda bir hastane ziyaretlerimiz oluyor. Hastalarla birlikte zaman geçiriyoruz. Herhangi bir kazan olmadan gönüllü olarak bu işi yapıyorum. Hastalarımıza yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir başka öğrenci ise konuşmasında Yeni Hayat ailesiyle 1 yıldır tanışıyorum. Birlikte hasta ziyaretlerinde bulunduk. Hastalarımızı bu konuda bilinçlendirerek farkındalık oluşturuyoruz diye konuştular.

Kanser hastası olan vatandaş ise derneğin çalışmalarını beğendiğini belirterek konuşmasında şunlara yer verdi; “Dernek bizlere bu konuda yardımcı oluyorlar. Doktor yönlendirip doktor tahsisinde bulunuyorlar. Ellerinden geldikçe dernek bizlere yardımcı oluyor” dedi.

Yeni Hayat Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Hülya Akpunar da konuşmasında şunlara yer verdi;” Ekim ayı meme kanseri farkındalık ayı dolayısıyla bugün gençlerimizle meme kanseri arkadaşlarımız buluşturduk. Bir araya gelerek sohbet edip konuşuyoruz. Hastalarımıza iyi gelecek bir organizasyon yaparak onlarla bugünde yanlarında olmak istedik” diye konuştu.

Yeni Hayat Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Hülya Akpunar, Kafelerini açarak hizmetlerinde kusur etmeyen yanlarında olan Beyefendi Kafe işletmecisi Çağatay Mutlu ve eşi Av. Ayşe Mutlu’ya teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi