19 Ocak günü yapılan ziyarette Başkan adayı Karakaya’ya Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Encümen üyesi Gökhan Keleş Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanvekili Oktay Altındış Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Kadın kolları Başkanı Arzu Karakuzu ve Gizem Kütük eşlik ettiler. Karakaya ve beraberindekiler tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Tek tek hastalarla ilgilenen Karakaya yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Hafta sonu olması nedeniyle her ay geleneksel hale getirdiğimiz hastane ziyaretlerimizi bugün de gerçekleştiriyoruz. Bu güne kadar hemşerilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olmaya gayret ettik. Böyle özel bir günde de hastanelerde kalan hemşerilerimiz ile bu hafta sonunu birlikte paylaşmak istedik. Allah hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin" dedi
Hastane ortamında hatırlandıkları için çok memnun olan hastalar ve hasta yakınları, böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek Başkan Adayı Hamdi Karakaya’ya teşekkürlerini ilettiler. Duygusal anların da yaşandığı ziyaret yaklaşık 3 saat sürdü.  
Editör: Doğu Gazetesi