AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığını hatırlatan Karakakelle, "Toplumun her kesimine hitap eden, akılcı ve gerçekçi bir beyanname hazırlandı" dedi.
            AK Parti’nin seçim bildirgesinin Türkiye’nin her alanında, her insana hitap ettiğini ve her kesim insanın düşünüldüğünü belirten AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle, "Son 13 yılda yapılanları yeni bir atılım dönemi ile taçlandırmak, 2015 seçimlerinde partimizin temel misyonudur. Seçim beyannamemiz açıklandığı anda, herkes AK Parti'nin vaatlerine odaklandı. Çünkü milletimiz biliyor ki, AK Parti söylediği sözün arkasında duran ve icraatlarını konuşturan bir partidir " şeklinde konuştu.
            Refahiye vatandaşlarla buluşan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle ile Av.Serkan Bayram , esnaf ziyaretlerinde bulundu. Güne AK Parti Refahiye İlçe Teşkilatı mensuplarıyla kahvaltı programında buluşarak başlayan Karakelle ile Bayram'a partililer yoğun ilgi gösterdi, desteklerini sundu. Refahiye'de Gezdiği köylerde her fırsatta teşkilatın gücüne vurgu yapan Karakelle, programda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. "1 Kasım'da tek başına iktidar için geliyoruz" diyen Karakelle, "Bizimkisi bir aşk hikayesi. Bu aşk millete hizmet aşkıdır. Milletimizin teveccühü bizi yeniden 1 Kasım'da tek başına iktidar yapacaktır. İnşallah Erzincan'da Serkan Kardeşimle birlikte ikimizi meclise gönderecektir 1 Kasım seçimleri, Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olacak. Bu seçimler sadece kapsayacağı dönemle sınırlı bir öneme sahip değil, AK Parti'nin 2023 hedefleri doğrultusunda da önem taşıyor. Türkiye'nin eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir yol ayrımında olduğunu, 1 Kasım seçimlerinde milletin bu mücadeleyle ilgili nihai kararını vereceğini düşünüyoruz. Türkiye'de ekonomik istikrarın devamı ve toplumun huzuru için AK Parti 78 milyon vatandaşa hizmet etmeye devam edecek ." diye konuştu.
            "Türkiye'nin kalkınma ve büyüme yolculuğu devam edecek"
            7 Haziran'dan bu yana geçen sürede, AK Parti olarak 2002'den bu yana yaşanan büyük demokratik dönüşümünün oluşturduğu siyasi tecrübe ve olgunluk sayesinde, yönetimde bir boşluk ve istikrarsızlık ortaya çıkmasına izin vermediklerini söyleyen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle, "7 Haziran'da sandıktan açık ara farkla birinci parti çıktık ama tek başına iktidarı kuramadık. Ancak siyasi tecrübemiz ve sahip olduğumuz demokratik olgunluk sayesinde, ülkemizin herhangi bir istikrarsızlık yaşamasına engel olduk. 7 Haziran'da bir yol kazası oldu ama bu artık geride kaldı. 1 Kasım'da yeni bir dönem başlıyor. Vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühün karşılığını vereceğiz. İktidarı tek başımıza kurarak Türkiye'nin kalkınma ve büyüme hamlesindeki yolculuğumuza devam edeceğiz. AK Parti her zaman olduğu gibi birinci parti olarak sandıktan çıkacak, hükümeti kuracak ve vatandaşın temel problemlerini çözmeye devam edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.
            Daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye
            AK Parti'nin seçim beyannamesinin somut, hayata geçirilebilir, gerçekçi ve vizyoner reform, vaat ve projelerle dolu olduğunu söyleyen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Sebahattin Karakelle, "13 yıllık iktidar dönemimizde yaptığımız büyük dönüşümler, ulaştığımız zorlu hedeflerle, Türkiye'nin yükselen, güçlü bir ülke olabileceğini gösterdik. Kaynak Türkiye diyerek ve milletimize güvenerek yola çıkmıştık. Kaliteli ve istikrarlı bir yönetimle nelerin başarılabileceğini, hayallerimizin sınırlarını nerelere kadar genişletebileceğimizi hep birlikte gördük. 13 yıllık iktidarımızın sağladığı başarılar, bölgemizde ve küresel düzeyde AK Parti'yi bir marka haline getirmiştir. Girdiği her seçimden daha başarılı bir sonuçla çıkan partimiz, siyasetin en kurumsallaşmış partisi olurken, geniş bir coğrafyanın da umudu olmuştur. Seçim beyannamemiz açıklandı. Engellilerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, emeklilerimiz, esnafımız, yatırımcımız, işçilerimiz, tüccarlarımız, çiftçilerimiz, sanayicimiz ve bütün kesimlerimiz için; somut, hayata geçirilebilir, gerçekçi ve vizyoner reform, vaat ve projelerimizi beyannamemizde vatandaşlarımızın takdirine sunduk. AK Parti, verdiği sözlerin arkasında durur. Sözümüz senettir; Türkiye'yi daha güçlü ve daha müreffeh bir ülke haline getirmek için aşkla çalışmaya devam edeceğiz. " dedi
Editör: Doğu Gazetesi