Ziyaretler kapsamında 13 Şubat Erzincan’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü münasebetiyle Erzincan’a gelen Ak Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle’de Ak Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy ile birlikte ziyaretlere katılarak, esnafın sorunlarını dinledi.
Yaklaşan 30 Mart Yerel Seçimler öncesinde seçim çalışmalarımızı başlattık biz zaten biz bu çalışmalarımızı sadece seçim satında yapmıyoruz. Biz bir seçimin sonunda hemen bir diğer seçimin çalışmalarını yapıyoruz. Hemşerilerimizi sürekli geziyoruz. Bugünde belediye başkan adayımız kardeşim Cemalettin Başsoy ve ekibimizle esnafımızı geziyoruz, nabız tutuyoruz. Bu gezerken, hem Erzincan’ın problemlerini onlarla birlikte tespit edip onlarla tartışıyoruz tavsiyelerini alıyoruz.
Hemşerilerimizde sağ olsunlar kararlılar yani hakikaten belediyecilik hizmeti Ak Partinin işi olduğunu biz Ak Partinin 12 yıllık hizmetlerimiz ki Başbakanımız belediye başkanlığından gelme Erzincan’ı da nasıl marka şehir yaptığımızı merkeziyle, beldeleriyle, ilçeleriyle bir bayrak nöbet değişikliği oldu inşallah bir adım daha ileriye şehri doğunun cazibe merkezi nasıl yaparız onun çalışmalarını planladık programlarımızda var neleri gerçekleştireceğiz önümüzde ki 5 yıl içinde hemşerilerimizin gönülleri rahat olsun Allah’ın izniyle biz onları her zaman her seçimde olduğu gibi aynı şeyi ifade ediyoruz. Biz seçim sonuna kadar demokratik bir yarıştır.
Cenabı hak hangi siyasi parti hayırlıysa ona nasip eylesin diyoruz ama diyoruz ki bu işte bizim işimiz, Ak Partinin işi biz hemşerilerimizi onların kadirşinastır takdir Allah’ın teveccüh hemşerilerimizin olacaktır. Biz Allah’ın izniyle Erzincan’da Türkiye’ye bir mesaj vereceğiz. Gün birlik, beraberlik günü burada Türkiye’ye demokrasi şöleni şeklinde 76 Milyon’un kardeşliğinin ilan edildiği, meşalesinin yakıldığı bir mesajı da 30 Mart’ta inşallah bu seçimlerin bir miladı olacaktır. Erzincanlı hemşerilerimiz de üzerlerine düşen görevleri yapacaktır. Ben şimdiden yapılacak yerel seçimlerin ülkemiz için Erzincan’ımız için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 
Editör: Doğu Gazetesi