Gerçekleştirilen ziyarette Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram’a Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş ve parti yönetimi eşlik etti.

Burada Bir açıklama yapan Orhan Bulut “ Bir kasım seçimlerinden yüzümüzün akıyla çıktık. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “Bir Kasım genel seçimlerinde halkın büyük teveccühü ile Milletvekili seçilen Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram’ı gönülden kutluyorum. Bizim gayemiz ülkemize ve şehrimize hizmettir. Hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Durmak yok yola devam” dedi

Son olarak konuşan Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle “Seçimlerin kaybedeni yoktur kazananı vardır. Kazananı Erzincan’dır. Hizmetin adı AK Partidir. Biz seçim çalışmalarını gerçekleştirirken sizin yaptığınız çalışmaları gördük bu başarıda sizin de büyük payınız var. Size ve ekibinize çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bize düşen şehrimize ve ülkemize hizmet etmektir” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi