Karakelle mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bir öğretim yılının daha yarısını geride bıraktık, geleceğimizin teminatı çocuklarımız 2017-2018 öğretim yılı maratonunun yarısına ulaştılar. Performansını yüksek tutan öğrencilerimiz yarıyıl tatiline mutlu girecekler. Çalışmayan öğrencilerimiz ise kendilerini yeniden değerlendirme fırsatı bulacaklar. Bu noktadan hareketle yarıyıl tatili önemli bir fırsat olarak çocuklarımızın ve velilerimizin önünde durmaktadır.

            Öğrencilerimiz bu dinlenme fırsatını iyi değerlendirmeli mevcut seviyelerini yükseltme adına planlar yapmalıdır. Durumu iyi ise daha iyi olmanın yollarını aramalı sıkıntılı dersleri varsa daha önceki plan program ve çalışma sistemlerini gözden geçirmelidir. Birinci Yarıyıldaki başarısız sonuçlar hiçbir zaman bir şeyin sonu değil, özellikle iyi bir başlangıç için önemli bir fırsattır. Velilerimiz içinde aynı şeyler geçerlidir.  Meseleye bu açıdan bakılmalıdır.

Yarıyıl tatilinde bütün yavrularımızın kendilerini değerlendirmiş ve dinlenmiş olarak dönmeleri arzumu yineliyor, Kendilerine olan güvenimizi her zaman teyit ediyorum.

Zira eğitim uzun soluklu bir olaydır.

Bu uzun süreçte başarı ve başarısızlık birlikte giderler. Önemli olan başarı ve başarısızlığın kendi mecrasında değerlendirilerek çözümler üretilmesidir .

            Ülke geleceğimizin teminatı yavrularımızı geleceğe hazırlarken saygıdeğer meslektaşlarımda Yarıyıl tatilinde iyi bir dinlenme fırsatı bulacaklar.

            Geçmiş dönemin muhakemesini yaparken ikinci kanaat dönemin daha başarılı olması yönünde projeler üreteceklerdir.

Tüm öğrenci ve Öğretmenlerimize başarılar diliyorum.”

Editör: Doğu Gazetesi