Programa katılan Prof.Dr. Şenocak, okul yöneticileri ile birlikte okulu gezdikten sonra okulun konferans salonuna geçerek, t-MBA meclisi öğrencilerinin, Erzincan halkı ile sayın Şenocak hakkında yaptıkları röportajı izlediler. Prof. Dr. Şenocak’ın Erzincan’da başlayan eğitim hayatı, meslek seçimi ve mesleğinde edindiği tecrübeleri anlattığı program, öğrencilerin soruları ve verilen cevaplar ile devam etti. Programın sonunda ise öğrenciler ve okul yönetimi Prof.Dr. Hüseyin Şenocak’a katılımından dolayı teşekkür ederek çiçek verdiler.

Türkiye’de sadece Doğa Kolejlerinde verilen t-MBA dersleri, lise 9-10 ve 11. sınıflarda uygulanmakta olup içerik olarak dünyadaki tüm işletme fakültelerinde okutulan üst düzey MBA (Master of Business Administration; İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı) programlarını temel almakta. Doğa Koleji öğrencilerinin henüz lise seviyesindeyken hayatlarına işletme perspektifinden bakması amaçlanan bu programda, ileride hangi meslekte uzmanlaşırlarsa uzmanlaşsınlar dünyayı hem yönetim hem de ekonomik olarak yorumlayabilecek gelişmiş bir vizyona sahip olmaları amaçlanıyor.

Öğrencilerine bu vizyonu kazandırmak amacı ile Doğa Koleji t-MBA meclisi, kendi konularında uzman olan konukları öğrenciler ile buluşturup, tecrübelerini öğrenciler ile paylaştırmakta ve böylelikle öğrencilerin meslek seçimlerine yardımcı olmaya çalışıyorlar.

                                                                            

Editör: Doğu Gazetesi