TOKİ ile yapılan anlaşma gereği konutlar için ilk etapta 4 bin TL (2000 TL Belediye, 2000 TL Halk Bankası) ödendikten sonra kayıt yaptırılacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Kavakyolu Beldesi’nde yaptırılacak olan TOKİ konutlarında 137 adet daire bulunacak. 25 yaş ve üzeri kişilerin başvurabileceği toplu konut projesinden faydalanmak için kişinin üzerine kayıtlı mesken bulunmaması, TOKİ’de evi olmaması ve konut kredisi kullanmamış olması gerekiyor.

Kavakyolu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dündar, başvuruların 23 Aralık 2016 tarihine sone ereceğini belirterek; “TOKİ konutlarında 137 adet daire bulunacak. 25 yaş ve üzeri kişilerin başvurabilecek. Toplu konut projesinden faydalanmak için kişinin üzerine kayıtlı mesken bulunmaması, TOKİ’de evi olmaması ve konut kredisi kullanmamış olması gerekiyor. Konutlar beldemiz Hamidiye mahallesi belediye hizmet binamızın 200 metre aşağısına yapılacak. Ortalama satış bedeli 135 bin TL olan toplu konut projesi için 15 – 18 – 20 yıl vade uygulanacak” dedi.

Kavakyolu beldesine yapılacak olan 137 adet TOKİ ile  belde de toplam bin 560 adet TOKİ tarafından konut yapılmış olacak.

Editör: Doğu Gazetesi