Dün gece 02.00 sıralarında Çağlayan yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti. 

Muş
'un Varto ilçesinden Erzincan'a 17 kilometre uzaklıkta bulunan Yalınca köyündeki düğün merasimine katılan ve içerisinde damat Ali Altun'un da bulunduğu 7 kişi, dönüş yolunda çağlayan Terzibaba kavşağında kaza yaptı.
Hıdır Aslan 24 yönetimindeki 10 CBS 63 plakalı otomobil, Terzibaba Kavşağından geçtiği sırada, İstanbul'dan 
Van istikametine gitmekte olan içerisinde 56 yolcunun bulunduğu 39 yaşındaki Hakan Danış idaresindeki 34 KA 7850 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Otomobil, çarpmanın etkisi orta refüje savruldu. 

Hurda yığınına dönen otomobil içerisinde bulunan damat Ali Altun, Serkan Kartal ve Gökhan Aslan olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Hıdır Aslan, damadın kardeşleri Hürkan Altun, Murat Altun ile Özkan Akhan da yaralandı. Yaralılar ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayı duyarak olay yerine gelen hayatını kaybedenlerin sinir krizi geçirdi. Savcının kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından, hayatını kaybedenler otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Takograftaki hızının 80 kilometre olduğu belirlenen otobüsteki yolcular, otomobilin aniden kavşağa çıkması sonucu kazanın yaşandığını, otobüs sürücüsünün serinkanlılığı sayesinde daha büyük bir facianın önüne geçildiği söyledi. 
Editör: Doğu Gazetesi