Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapanKelebek Mobilya Erzincan Şubesi sahibi Özcan Aydın açılış: “Türkiye’nin en köklü mobilya markası olan Kelebek; sektörde birçok ilki gerçekleştiren, tasarımlara yön veren, her zaman bir adım önde olan öncü bir kuruluştur.
Yılların eskitemediği bir marka olan Kelebek mobilya ve kelebek mutfak’ın yeni yüzünü, bugün siz Erzincanlı hemşehrilerimize tanıtmak bizlere mutluluk vermektedir. Gittikçe büyüyen Kelebek ailesine katıldığımız bu mutlu günde açılışımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim mağazamızın şehrimize ve bizlere hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen: Kelebek Mobilya ailesine yeni bir bayi eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin ilk modüler markası olan kelebek mobilya 80 yıldır sektörde öncülük ediyor. Bugün ki köklü geçmişimizle 121 mobilya ve mutfak satış noktamızla tüketicilerimizle kucaklaşmaktayız. Tüketicilerimizin aşkla bağlandığı bir marka olduk. Kısa zaman içerisinde birçok projeyi hayata geçirdik. Tasarımızla birçok ödül kazandık. 80’nci yaşımızı kutlamaya hazırlanırken hala sevilen takip edilen bir marka olmaktan gurur duyuyoruz. Bu vesile ile bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kelebek Mobilyanın Erzincan’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Daha sonra programa Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ile katılan Ak Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek mağazanın hayırlı olmasını dileyerek, katkılarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Son olarak bir konuşma yapan Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ise Erzincan gerçekten son 1 yılda benim gördüğüm kadarıyla gerçekten istihdam alanında yeni işyerleri açılması noktasında gelişme noktasında büyük bir hızla ilerlemeye devam ediyor. Ben Erzincan’a geldiğimde Erzincan marka şehir olacak onun için tüm gayreti gösteriyoruz denilmişti. Gerçekten Erzincan’ın marka şehir olması noktasında bütün gayretle çalışıyoruz. İnşallah önümüzde ki günlerde yeni işyerlerine katılımlar olacak yeni istihdamlar olacak. bugün Kelebek Mobilya Türkiye’de 43 mağazanın daha açılışını yapıyorlar bu Türkiye ekonomisine gerçekten büyük bir katkı gerçektende Erzincan’a böyle bir mağazayı kazandırdıkları için emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Erzincan İl Müftüsünün dualarıyla Kelebek Mobilyanın açılış kurdelesini Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Ak Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır ve eski Belediye Başkanı Yüksel Çakır kesti.  
Editör: Doğu Gazetesi