Gecenin açılış konuşmasını yapan Kemahlılar Dernek Başkanı Mehmet Oral, geceye katılanlara teşekkür ederek, "Derneğimizde uzun yıllar yöneticilik ve son 4 yıldır da hemşehrilerimizin teveccühü ile başkanlık görevinde bulundum. Bu süreçte her daim yanımızda olan kaymakamlarımıza, belediye başkanımıza, köy dernek başkanlarımıza, işadamlarımıza ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Görev süremiz içerisinde Kemah ve Kemahlılar için her şeyin en güzelini yapmaya çalıştık. Bu onurlu görevi noktalama kararı aldım. Görevi, birlikte çalışmaktan her zaman mutluluk duyduğum, hizmet bayrağını daha da yükseklere taşıyacağına inandığım Fahrettin Arslan kardeşime bırakacak olmanın gururunu yaşıyorum" dedi.

Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan da yaptığı konuşmada, Kemahlılar Derneği'nin gurbet ile sıla arasında bir köprü olduğunu vurgulayarak, "Öncelikle bu geceyi düzenleyen ve sizlerle buluşmamızı sağlayan dernek başkanımıza ve yönetimine yürükten teşekkür ediyorum Gurbette yaşayan Kemahlılar, memleketlerini hiç unutmamış ve yürekleri hep sılada olmuş. Bu birlik beraberlikte derneğin büyük katkısı olduğu inancındayım" dedi.

Konuşmaların ardından, hafta sonu yapılacak olan Genel Kurul'da aday olmayacak olan Başkan Mehmet Oral, 4 yıllık başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı yöneticilere takdim ettiği plaketle teşekkür etti.

Geceye; Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden, EKEV Başkan Yardımcısı İhsan Payalan, KEFTUD Başkanı Murat Akoğlu, Refahiye Dernek Başkanı Eyüp Ferudun Süngü, ERGAB Başkanı Sedat Sevim, Cevdet Kolak Vakfı Başkanı Hamit Erim, Köy Dernek Başkanları ve davetliler katıldı.

Editör: Doğu Gazetesi