Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine, Next&NextStar Yönetim Kurulu Başkanı ve ERSİAD Başkan Yardımcısı Erol Yüksel ev sahipliği yaptı.  
Anadolu Hisarı'nda bulunan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine; Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, Çekmeköy Belediyesi Eski Başkanı Sıddık Eraslan, Ersiad Başkanı Gülbey Sezgin, Ekev Başkanı Sadık Ağca,Ersiad Başkan Vekili Mehmet Koçyiğit,  Başkan Yardımcısı Erol Yüksel, Yavuz Canikli, Kimse Yokmu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Necati Tarlak, Refahiye Dernek Başkanı Mahmut Kumbar, Zeytinburnu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Engin Köklü, MHP Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Göktürk Atatürk Hava Limanı Güvenlik Müdürü Bilgin Kutluğ,  köy dernek başkanları ve 500'e yakın davetli katıldı. Yönetim Kurulu tarafından kapıda karşılanan misafirler iftar programında diğer yıllara nazaran daha da yoğun ilgi gösterdi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programının sunumunu Yönetim Kurulu Üyemiz Fikret Kekeç gerçekleştirdi.Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Şerafettin Ulutürk yaptığı konuşmada, iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek, "Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde amacımız mübarek ramazan akşamında hemşerilerimizle iftar sofrasında buluşmak. 
 Bugün bizlerin bir araya gelmesine vesile olan bizlere ev sahipliği yapan, her zaman yanımızda olarak maddi manevi katkılarını hiç esirgemeyen işadamımız Sayın Erol Yüksel'e çok teşekkür ediyorum" dedi.Next&NextStar Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel ise konuşmasında, kendisini buluşturan dernek yöneticilerine teşekkür ederek, "Mübarek ramazan akşamında sizlerle bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çok güzel bir tablo görüyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi. Dernek Yönetim Kurulu tarafından İftar yemeğine ev sahipliği yapan Erol Yüksel'e bir plaket Dernek Başkanı Şerafettin Ulutürk tarafından takdim edildi. Bir arada bulunmanın hazzını yaşayan Kemahlı hemşerilerimiz gecenin geç saatlerine kadar sohbet ettiler.
Editör: Doğu Gazetesi