Kemahlıların tek yürek oldukları Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin 16. düzenlenen İstişare Toplantısına Kemah Kaymakamı Cuma Çotu ile katıldı.

Dernek Genel Sekreteri Fahrettin Arslan’ın sunumunu gerçekleştirdiği, Kemahlıların büyük ilgi gösterdiği İstişare Toplantısına; Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ömer Faruk Terzi, Kemah Kaymakamı Cuma ÇOTU, Kemah Belediye Başkanımız Osman Kemal ASLAN, Kemahlılar Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet ORAL, Next Next Star Yönetim Kurulu Başkanı Erol Yüksel, Kemah Derneği Eski Başkanları Şerafettin Ulutürk ve Ekrem Türkan,  Turnuva Kurucularımızdan Erdoğan Babacan, Eski turnuva başkanlarımızdan Şükrü Ünal, Süleyman Payalan ve Fikret Kekeç, Ergab Başkanı Sedat Sevim ile çok sayıda Dernek Başkanımız katıldı.

Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan’da yapmış oldukların konuşmalarında Kemah ilçesinde her geçen gün yeni bir faaliyet gerçekleştirdiklerini ve bu faaliyetlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Kemah Derneği Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere tüm Kemahlılara teşekkür ettiğini söyledi.

Akabinde Kemahlılar Derneği’nin organize ettiği 3. Kemahlılar Masa Tenisi Turnuvası katıldı. Belediye Başkanımız Kemah İlçemizde yapılması planlanan yatırımları anlatma ve Kemah için hizmetlerinde sınır bulunmayan Kemahlı İş Adamlarını ziyaret ederek kendilerine teşekkür etti. 

Editör: Doğu Gazetesi