TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Anagold 24 Erzincanspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Dün oynanan Karacabey Belediyespor maçını tribünden izleyen tecrübeli teknik adam Osman Özdemir ile akşam masaya oturan Başkan Tanoğlu, anlaşmaya çok yakın. Başkan Tanoğlu ve Osman Özdemir kendi şartlarını masaya yatırarak anlaşma yoluna gittiler.

Teknik Direktör konusunda kötü bir imaj bırakan Erzincanspor yönetimine karşı eli güçlü bir şekilde gelmek isteyen, Tecrübeli teknik direktör Osman Özdemir, dün yapılan görüşmede Başkan Tanoğlu’na benim prensiplerim var, kimseyi kendi işime karıştırmam, ekibimle gelirim, tek kişiye hesap veririm dediği öğrenildi. Ayrıca sportif direktörlük uygulamasına da sıcak bakmadığı öğrenilen Özdemir’in mali konularda ufak birkaç sorunun çözülmesi halinde 1-2 gün içersinde Erzincanspor’a imza atacağı bilgisine ulaşıldı.

OSMAN ÖZDEMİR'İN KARİYERİ

Diyarbekirspor Sakaryaspor İnegölspor Hacettepe Kartalspor Adana Demirspor Konyaspor Adanaspor Orduspor GB Oftaşspo Çankırıspor’da teknik direktörlük görevinde bulundu.

Öte yandan Teknik Direktör’lük için Osman Özdemir, anlaşamaması halinde ise Başkan Tanoğlu’nun güvendi isim olan Yardımcı antrenör Kadir Kar ile yola devam edilecek.

Editör: Doğu Gazetesi