Kıran, Karakelle ve Bayram'ın bir çok projeye imza atacağını ve AK Parti'nin Erzincan'da % 55'in üzerinde oy alacağına inançlarının tam olduğunu söyledi. 
Kıran açıklamasında şunlara yer verdi; "Aday adaylık süreci bizim için bir hizmet yarışıydı, biz bu yarışta kaybetmedik hizmetimizi ara vermeden devam ediyoruz. Bir adım önde ya da bir adım arkada bezim için fark etmiyor. Milletimizin ve partimizin vermiş olduğu karara saygı duyuyoruz. Biz bunu milli vedini vazife kabul etmişiz. Bugün dünden daha çok ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini düşünmek zorundayız. Ülkemizde terör denilen PKK ‘lı hainlerin Kahpece tuzaklar kurarak askerlerimizi ve polislerimiz şehit etmeleri bizleri derinden yaralamıştır. Bunlara dur diyen bir partinin yanında durmaktan onur ve şerefe duymaktayım.
  Erzincan benim ekmeğimi kazandığım şehrimdir. Ben milletin içinden gelen biriyim bu anlamda Sayın Sebahattin KARAKELLE VE Serkan BAYRAMI’ın bir çok projeye bir çok projeye imza atacağını ya da bizlerinde onlara söyleyeceğimiz Erzincan’ın sorunlarını el uzatacaklarına inanıyorum. iktidarın elinde olduğu iki millet vekilinin Erzincanımızın her sorununu çözebilme kabiliyetinde olacağına eminim. Erzincan’ın iki de iki yapması durumunda yapması Sayın Vekil Adaylarımızın kapısını birlikte çalarak sorunlarımızın giderilmesi adına çok büyük bir adım atılacağından kimsenin bir şüphesi olmasın. Bu anlamda biz sorunların gözlemcisi milletimizin sesi olmaya hazırız. Aldığım iki bilgiyi de huzurlarınızda söylemek istiyorum. Başta Sayın Bakanımız  Binali YILDIRIM Sayın Sebahattin KARAKELLE ve Serkan BAYRAM iki projeden bahsetti. Erzincan et balık kurumunun mayıs ayında açılışı yapılacağını 11 Vilayet’e hizmet götürüleceğini 1000 e yakın vatandaşımızın istihdam edileceğini bildirmiştir. Tarım alanında su sorunu yaşayan Çayırlı,Tercan,Otlukbeli,Mercan,Çadırkaya ve bunlara bağlı olan bütün köylerimizin yapılacak Turna Çayı Barajı ile 2016 yılının sonlarına doğru hem su hem elektrik sorunlarının çözüm bulacağını bizzat kendileri tarafımıza bildirmiştir. Bizde bu projelerin memleketimize  getireceği faydaları düşünerek bizzatı bu söylemlerin takipçisi olacağımızı ve projelerin  devam etmesi adına bu seçimde yanlarında dimdik durarak destek olacağımı tüm hemşehrilerimize bildirmek istiyorum. Erzincan’da iki de iki yaptığımız takdirde Erzincan için  geçmişte yapmış olduğum bir projem tarım ve hayvancılık  adına bir organize sanayi bölgesi kurulabilmesi için her iki vekilimizinde kapılarını aşındırarak hayalimde olan bu projelerin hayata geçirebilmesi ve istihdamı sağlanabilmesi  adına elimizden gelen her şeyi yapacağım. Aynı zamanda yaptırmış olduğum bir anket çalışmasında il ve ilçeler’de Ak partinin oy oranının %55 lerin üzerinde seyrettiğini, hemşerilerimizin bu konu da duyarlı olduğunu ve Allah’ın izniyle Erzincan’dan iki de iki yapıp Ankara’ya göndereceğimizi düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm halkımıza Saygı ve Sevgiyle selamlarım."
Editör: Doğu Gazetesi