Konu hakkında bir açıklama yapan Kızılay Erzincan Şube Başkanı Ferit Bayata tüm hayırsever vatandaşın bu kampanyaya destek olmasını istedi.

Bayata; “Kurban Bayramına sayılı günler kaldı, 12 gün önce başlatmış olduğumuz kurban kampanyası hızla devam ediyor.

Bugün itibariyle 80 kişinin üzerinde hisse ile Türkiye’nin sayılı iller arasında Kurban kampanyasına katılma oranına ulaştık. Erzincanlı hemşerilerimize göstermiş oldukları bu hassasiyetli davranıştan dolayı teşekkür ederim. Kurban kampanyamız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yurtiçi kampanyası 750 TL, yurt dışı ise 590 TL olmak üzere bir hissenin fiyatı devam ediyor. Kurban Bayramı arafe günü öğlene kadar kampanyamız devam ediyor.

Erzincan Dörtyol merkezde bulunan standımız o tarihe kadar açık olacak, şubemiz 7 gün 24 saat açık olup, hayırsever vatandaşlarımızın şubemizin (0446) 223 47 43 numaralı telefonunu arayarak, adreslerini bildirmeleri neticesinde evlerine giderek makbuz karşılığı kurban hisselerini alıyorlar.

Aynı zamanda internet sayfalarımızda www.erzincankizilay.org.tr adresinde de bağışlarını yapabilirler. Bir diğer yolda Kızılay’ın ana adresi olan www.kizilay.org.tr adreslerinde de bağış yapabiliyorlar, eğer bu adresten yapılan bağıştan vatandaşlarımız şube olarak Erzincan şubesini seçmelerini rica ediyorum. Kampanyamız inşallah hayırlara vesile olur, istediğimiz sonuçlara ulaşırız, yardıma muhtaç ve insanlığa fayda olmak istiyoruz” dedi

Editör: Doğu Gazetesi