Erzincan Konfederasyonu Üst Kurul delegesi olarak Türkiye Kamu-Sen Erzincan İl Temsilcisi, Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Erdal Polat, Türk Eğitim- Sen Onursal Şube Başkanı Rahmi Özden, Türk Yerel Hizmet-Sen Şube Başkanı Savaş Ağsu ile Türk Sağlık-Sen Şube başkanı Gökhan Şahin katılmışlardır. Delegenin yoğun katılımıyla yapılan Genel Kurul sonrası; Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan İsmail KONCUK yeniden genel başkan seçildi.

Türkiye Kamu-Sen 5.Olağan Genel Kurulu yapılan Yönetim Kurulu, Denetleme ve Disiplin Kurulu seçimlerinin ardından tamamlandı.
Seçimlerde, Genel Başkan İsmail Koncuk güven tazelerken, Türkiye Kamu-Sen'in yeni dönemdeki Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu;

İsmail Koncuk Genel Başkan
Önder Kahveci Genel Sekreter
İlhan Koyuncu Genel Mali Sekreter
Fahrettin Yokuş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri
Hazım Zeki Sergi Genel Eğitim Sekreteri
Necati Alsancak Genel Toplu Sözleşme Sekreteri
Mehmet Özer Genel Mevzuat Sekreteri
Sedat Yılmaz Genel Basın Sekreteri
Ahmet Demirci Genel Dış İlişkiler Sekreteri
Şerafeddin Deniz Genel Sosyal İşler Sekreteri
Disiplin Kurulu:
Seyfi Bayrak
Mustafa Yiğit

Erdal Polat
Musa Canlı
Ahmet Özkan Ertekin
Denetleme Kurulu:
Coşkun Dilber
Reşit Kılıç
Metin Memiş
Zeynel Abidin Büyükarslan
Alaaddin Göllüoğlu
Türkiye Kamu-Sen 5.Olağan Genel Kurulunun kapanışında bir teşekkür konuşması yapan Genel Başkan İsmail Koncuk,"Tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Misyonumuza uygun olarak önümüzdeki dört yılda da faaliyetlerimizi daha da genişleterek sürdüreceğiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, hepimize hayırlı ve uğurlu olsun, Allah utandırmasın"dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi