Türkiye Ziraat Kupasında oynadığı Eskişehirspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Anagold 24Erzincanspor teknik traktörü Mehmet kaya, Ligde almış olduğumuz sonuçlardan sonra bu kupa maçı bizim ligde kötü gidişin dönüşü olur umudundayız dedi.

Anagold 24Erzincanspor teknik hocası Mehmet Kaya Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalar da bulundu.

Kaya açıklamasında; “Ligde almış olduğumuz sonuçlardan sonra bu kupa maçı bizim ligde kötü gidişin dönüşü olur umudundayız. Böyle si bir sıcakta öğlen sıcağında çocuklarımız 120 dakika müthiş mücadele ettiler. Hepsini alınlarından öpüyor kutluyorum. Bugün kadroda olanlar daha önce ilk 11 de bir arada oynamamış oyuncular forma bulamayan arkadaşlar. Onların bu maçta gösterdikleri mücadele azmi bizim diğer arkadaşlarımızı da motive edecektir. Artık onların da daha dikkatli olmaları gerektiğini inandıracaktır. İnşallah bu dönüşün devamını Pazar günü ligde yapacağımız maçta da alırız. Tribüne gelen Erzincanlı hemşerilerime takımım adına teşekkür ederim” dedi.

Anagold 24Erzincanspor oyuncusu Serhat Keskinsoy ise yaptığı açıklama da; “Özellikle son iki haftada kötü gidişimiz vardı. Bu kupa maçını taraftarımıza armağan etmek istiyorduk. Çok güzel mücadele ettik maçı kazandık bundan böyle bu mücadelemizi lig dede sürdürmek istiyoruz. Eskişehirspor da çok güzel mücadele etti kendilerini kutluyorum” dedi.

Anagold 24Erzincanspor oyuncusu Murat Tosun ise yaptığı açıklama da, “ Öncelikle almış olduğumuz galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Taraftarlarımız bizlere olan güvenlerini devam ettirsinler” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi