Toplantı Otlukbeli Kaymakamı Eyyüp Güngör Başkanlığında Otlukbeli Kaymakamlığı toplantı salonun da gerçekleştirildi.

Otlukbeli Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Otlukbeli Kaymakamı Eyyüp Güngör başkanlığında yapılan toplantıya, İl Genel Meclis Üyeleri Recep Gündüz ve Sinan Ak, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Müdürü Ahmet Gür ve Köy Muhtarları katıldı.

Açılış konuşmaları için kürsüye gelen Otlukbeli Kaymakamı Eyyüp Güngör yaptığı açıklamasın da, devletinköylerde temsilcisi olan muhtarların Köylerin, sağlık, eğitim, altyapı, içme suyu, elektrik gibi ihtiyaçlarının tespitinde önemli rol oynadığını, herhangi bir aksaklıkta ilgili kurumlarla irtibata geçmesinin faydalı olacağını ve bu eksikliklerin giderilmesi ile vatandaşların yaşam kalitesini artacağını belirtti.

Toplantıya katılan Köy muhtarları tek tek söz alarak köylerinin ihtiyaçlarının neler olduğunu, Kaymakam Eyyüp Güngör ile paylaşarak sorunların çözümü konularında taleplerini ilettiler.

Toplantıda Kurum amirleri ile de yüz yüze görüşerek iletme imkanı bulan köy muhtarları köylerinin sorunlarının çözüm sözünü aldılar.

Toplantıda Otlukbeli Kaymakamı Eyyüp Güngör, kurum amirleri ve muhtarların koordineli bir şekilde köylerin sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını kararı alınarak sona erdi.

Editör: Doğu Gazetesi