Kaymakam Mehmet Öztürk, Yazı İşleri Müdürü Orhan Kütükü, Kemaliye H.A.Akın MYO Müdürü Hanifi Aksündüyü, Kemaliye Kredi Yurtlar Kurumu Şube Müdürü Ahmet Erganı, İlçe Özel İdare Müdürü Halil İbrahim Baliyi, Kaymakamlık Yazı İşleri Şefi Metin Kuleliyi ve diğer daire amirlerini yanına alarak Kemaliye köylerini dolanmakta.
Kemaliye Kabataş (Gecegü) Köyünün İçme Su şebekesinin yapımı için, Kabataş Köyüne heyetle giden kaymakam. Köy Muhtarı Hayati Bilal Ünsal tarafından köy hakkında genel bilgiler vererek, köyün ihtiyaçlarını anlatarak, köyün tanıtımını yaptı.
Kabataş(Gecegü) Köyü Muhtarı Hayati Bilal Ünsal ‘ Maden Şirketi bize istediğimiz kadar kaliteli İçme Suyu Borusu aldı. Suyun geldiği Dağda bir iki tane su deposu (kaptaç) yapılarak köyümüzün içme suyuna bir an önce kavuşması için, köylülerle yani vatandaş Devlet, sponsor Maden Şirketi desteği ile suyumuzun yapılması için, ilgilerinize durumu arz ediyoruz’ dedi.
Kemaliye Kaymakamı da Kış bitmeden İçme Su Yolunun yapılması için Kabataş köyüne her türlü desteği vereceğini söyleyerek, Köylünün derdi benim derdimdir. Köylümüz ne kadar rahat ederse bende o kadar mutlu olurum’ dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi