Güllüce Köyü İlkokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve öğretmenleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Vali Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti. 4.sınıf öğrencisi Vali Sıla Arıncı, makama oturarak, isteklerini sıraladı.

Çocuk Vali Sıla Arıncı istek ve projelerini Vali Ali Arslantaş’a iletti. Çocuk Vali Sıla Arıncı daha sonra telefonla Yaylabaşı Belediye Başkanını arayarak taleplerini kendisine iletti. Belediye başkanından park sözü ve geri dönüşüm ile ilgili çalışma yapılması sözünü alan Sıla Arıncı, Erzincan Valisi Ali Arslantaş’a da teşekkür etti.

Vali Arıncı yaptığı açıklamasında ise; “Güllüce köyünden geldim. Öğretmen olmak istiyorum. Şuanda en çok isteğim çevrede en çok geri dönüşümlerimiz eksik. Geri dönüşümlerimizin çoğalmasına, ağaçlarımız az ağaçlarımızda olmalı. Yazın en çok bisiklet ve motosiklet sürücülerimiz içinde kask takmamız lazım, çok kaza oluyor. Okullarımız çok az, okullarımızın da çoğalması lazım. Parklarımızın olması lazım” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi