2017 Yılı Teknik Destek Programı Temmuz-Ağustos ve Eylül-Ekim dönemleri sonuçları açıklandı Erzincan’ın kabul edilen Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü projesi Film Komisyonu Kapasite Geliştirme ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası projesi Coğrafi İşaret Tescilli Ürünlerimiz Dünyaya Açılıyor başvuruları yapıldı.

2017 Yılı Teknik Destek Programı 4’üncü Dönem (Temmuz-Ağustos) ve 5’inci Dönem (Eylül-Ekim) başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlenmiştir.

4’üncü Dönem (Temmuz-Ağustos) için toplam 4 başvuru yapılmıştır.

Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılmış, 2 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçmiştir.

Teknik Destek başvurularından toplam 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı projeler olarak kabul edilmiştir. Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 2 proje listede yer almıştır.

5’inci Dönem (Eylül-Ekim) için toplam 6 başvuru yapılmıştır.

Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılmış, 5 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçmiştir.

Teknik Destek başvurularından toplam 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı projeler olarak kabul edilmiştir. Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 2 proje listede yer almıştır.

Başvuru sahiplerinin başarılı teknik destek başvurularının Ajansın internet adresinde yayınlandığı 20.12.2017 tarihinden itibaren en geç on (10) iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere Ajansımıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Erzincan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü projesi Film Komisyonu Kapasite Geliştirme ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası projesi Coğrafi İşaret Tescilli Ürünlerimiz Dünyaya Açılıyor projeleri kabul edildi.

Editör: Doğu Gazetesi