29 Aralık 2017 tarihinde ilan edilen Turizmin ve Üretimin Geliştirilmesi, Sosyal Altyapının ve Turizm Altyapısının Geliştirilmesi, Yerel Kapasitenin Geliştirilmesi ve Yeşil Yol Güzergâhındaki Kültür Turizm ve Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Mali Destek programlarının Erzincan bilgilendirme toplantısı, Erzincan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Başöğretmen salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Erzincan Valisi Ali Arslantaş, KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri, Ajans personeli, STK ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin tamamında uygulanacak olan programlara ayrılan toplam bütçenin 16 milyon 862 bin TL olduğunu ifade eden Ajans Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, 2017 yılı mali destek programlarının öncelikleri, bütçesi, başvuru koşullarını anlatan bilgilendirme sunumu yaptı. Sunumun ardından programın soru-cevap bölümünde Genel Sekreter Demirdöğen ve Ajans uzmanları katılımcıların sorularını yanıtladı.

Editör: Doğu Gazetesi