Yaklaşık 650 bin gence ev sahipliği yapan KYK, kutsal topraklardaki İsrail zulmüne karşı sesini yükseltiyor. Tüm yurtlara “Kudüs Kırmızı Çizgimizdir!” yazılı pankartlar asan, gençlere Kudüs’le ilgili belgesel gösterimi yapan ve 25-29 Nisan 2018 tarihlerinde 81 ilden 162 genci Kudüs ile buluşturan KYK, tüm Türkiye ve KKTC’deki yurt binalarının ışıklarıyla Kudüs yazdı.

14 Mart’ta ülke geneli ve KKTC’deki tüm yurt binalarının ışıklarıyla aynı anda AFRİN yazarak Zeytindalı Harekâtına ve Mehmetçiğe destek veren KYK, tüm yurtlarında aynı anda gerçekleştirdiği eylemle KUDÜS’ün ebediyen İslam’a ait olduğunu haykırdı.

Erzincan’da da gerçekleşen eyleme KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek de katıldı. Merkezde faaliyet gösteren Terzibaba Yurdunda öğrencilerle bir araya gelerek Kudüs eylemine katılan Sarıçiçek 81 il ve KKTC’de ki tüm yurtlarla Kudüs’ün yanında olduğunu vurguladı. “Yurtlarımızda kalan tüm öğrencilerimizle Kudüs’ün yanındayız ve Kudüs’ün özgürlüğü için haykırıyoruz. Merkezdeki altı yurt müdürlüğü ve ilçelerdeki yurtlarımızla birlikte aynı anda bu eylemle hem dünyaya Kudüs’ün yanında olduğumuzu haykırıyoruz hem de gençlerimizin bizim kutsallarımıza ve değerlerimize sahip çıkmaları anlamında farkındalık oluşturmak istiyoruz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi