Meydanı saatlerde terk etmeyen vatandaşların bir takım ihtiyaçları kurum ve kuruluşlar tarafından karşılanıyor. Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü tarafından ‘demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara çorba ve su ikramında bulunuldu.

            15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşları sokaklara davet etmesinin ardından, binler meydanları doldurmuştu. 7 gündür meydanları dolduran vatandaşlara belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve kuruluşlar destek oluyor.

Kredi Yurtlar Kurulu İl Müdürlüğü personeli, meydanları dolduran vatandaşlara sıcak çorba ve su ikramında bulundu. Yapılan organizasyon ile ilgili bilgi veren Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, “15 Temmuz darbe teşebbüsü nedeniyle 7 gündür meydanları dolduran Erzincanlılara Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan il müdürlüğü olarak yaklaşık 3 bin kişiye çorba ve su dağıttık. Bu ikramda katkısı olan işletmelerimize ve tüm personelimize teşekkür eder, yüce Mevla'dan ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmamasını niyaz ediyoruz.” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi