Erzincan İl Müfütülüğü tarafından “Din Görevlisi” olarak Abdurrahim Reyhan Yurduna görevlendirilen Yavuz Selim Erdoğan, şehitlik ziyaretinde şehit mezarlarının başında Kuran-ı Kerim okudu. KYK’lı Gençlerde mezarlıklar başında dualar ettiler. Duygusal anların da yaşandığı bu ziyaretlerle gençlerin vefa duyguları güçlendirilmeye çalışılıyor.

Şehitlik ziyaretinin ardından 29 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde Şehit olan J. Asb. Kad. Bçvş. Tamer Meriç’in baba evini ziyaret eden KYK’lı Gençler’i Şehit’in kardeşi Serdal Meriç karşıladı. Şehit Tamer Meriç’in hatırasına, üzerinde Sezai Karakoç’un “Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine” şiirinin yazılı olduğu bir tablo Meriç Ailesine hediye edildi.

Din Görevlisi Yavuz Selim Erdoğan’ın okuduğu Kuran-ı Kerim ile devam eden ziyaret duygusal anlara sahne oldu. Böyle bir kahramanın kardeşi olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Serdal Meriç bu anlamlı ziyaretleri için KYK Erzincan İl müdürlüğüne bağlı Abdurrahim Reyhan Yurdu öğrenci ve çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaret esnasında duygularını dile getiren Kamu Yönetimi 2. Sınıf Öğrencisi Enes İlgin ve İnşaat Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi Doğukan Ertaş, hayatını vatanın birliği ve dirliği için göz kırpmadan feda eden şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün şanlı bayrağımız dalgalanıyorsa Tamer abi gibi vatan ve bayrak için, canlarını feda eden şehitlerimiz sayesindedir dediler.

Editör: Doğu Gazetesi