Organizasyon şirketi sahibi Çağatay Mutlu yapacakları etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunarak, biletlerin son güne bırakılmadan tahsis edilmesini, giriş çıkışların gerekli tedbirlerle korunduğunu ve biletsiz hiçbir şekilde konser alanına alım yapılmayacağını söyledi.

Mutlu açıklamasında; “Erzincan’da firma olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonucu Erzincan’da düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikler bir açık hava konserinin düzenlenmediğini tespit ettik. Öğrencilerin katıldığı bir organizasyonun olmadığını tespit ettik. Bu yıl yeni eğitim ve öğretim yılının açılması ile birlikte ilimize yeni gelen öğrenci kardeşlerimizin büyük bir etkinlikte bir araya gelmeleri, tanışmaları ve yaklaşan sınavları öncesinde stres atmaları ve yoğun iş temposunda çalışanlarımızın bir gün de olsa streslerini atabilmeleri için organizasyon firması olarak ilimizde bu programı düzenleme kararı aldık. Sanatçının belirlenmesinden önce firmamız tarafından çeşitli yöntemlerle hangi sanatçıya ilgi alaka duyulduğu açısından bir araştırma yaptık. Bu araştırmalar sonucunda da yeni albüm hazırlığı olan Mabel Matiz isimli sanatçıya karşı bir ilgi ve alaka olduğunu tespit ettik. Ve organizasyon şirketi olarak 14 Ekim Cumartesi günü saat 17.30’da Mabel Matiz ve Dj Levent Bayrak konseri yapmayı planladık.

Konsere katılacak kişilerin şimdiden biletlerini temin etmelerinde fayda görüyorum. Çünkü konsere yoğun ilgi var son güne bilet kalır mı bilmiyoruz. Girişler kesinlikle ücretsiz olmayacaktır. Biletlerin üzerinde bulunan barkot sistemi ile konser alanına giriş yapılacak. Bileti olmayan ise hiçbir şekilde konser alanına alınmayacak. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına biletlerin önceden temin edilmesi vatandaşlarımızın yararına olacaktır” dedi.

MABEL MATİZ EN POPÜLER ŞARKILARI
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Editör: Doğu Gazetesi