AK Parti Merkez İlçe Ferhat Bulut’u makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Memur-Sen Erzincan Şube İl Başkanı Nebi Gül; görevinde başarılar dileyerek Erzincan’ımıza ve Ülkemize hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete Memur-Sen Erzincan Şube Başkanı Nebi Gül’ün yanı sıra Diyanet-Sen Erzincan Şube Başkanı Zakir Yıldız, Büro Memur-Sen Erzincan Şube Başkanı Necdet Yıldırım ve Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Ferhat Bulut ve beraberindeki sendika temsilcileriyle bir süre sohbet ederek sendikacıların taleplerinin kendileri için önemli olduğunu ifade edip, sendika başkanın ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Erzincan’ın gelişimi konusunda kendilerinin sivil toplum kuruluşları ile birlikte istişareli olarak çalışmak istediklerini belirterek birlik olmanın önemini vurguladı.

Memur-Sen Erzincan Şube Başkanı Nebi Gül temenni ve taleplerini dile getirerek, ziyaretin sonunda Başkan Ferhat Bulut’a paketini takdim etti.

Editör: Doğu Gazetesi