Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerimizin tamamında uygulanacak olan programlarımızın toplam bütçesi 5.250.000 TL.

Mesleki EğitiminGeliştirilmesi Mali Destek Programına bölgemizde faaliyet gösteren Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları, Odalar ve OSB’lerbaşvuru yapabilecekler.

Bu program çerçevesinde her bir proje için verilecek mali destek aşağıda belirtilen asgarî ve azamî tutarlar arasında olacaktır:

Asgari Tutar

90.000 TL

Azami Tutar

750.000 TL

Proje başvuruları 10 Ocak 2020 saat 18.00’e kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden hazırlanmalı ve onaylanmalı. 10 Ocak 2020 saat 18.00 itibarıyla sistem otomatik olarak kapanacak ve sonrasında destekleyici belge ekleme ve projenin nihai halini onaylama da dâhil olmak üzere sistem üzerinden projeye dair hiçbir işlem yapılamayacak.

Proje başvurularının tamamlanması için KAYS üzerinden alınan taahhütnamenin 17 Ocak 2020 saat 18.00’a kadar e-imza ile imzalanması esastır.

Taahhütnamenin e-imza ile imzalanmadığı hallerde, taahhütname başvuru sahibi tarafından ıslak imzalı olarak elden veya posta yolu ile 17 Ocak 2020 saat 18.00’a kadar Ajansa teslim edilmelidir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Zamanında KAYS üzerinden başvuru sahibi tarafından onaylanmadığı için taslak olarak kalan ve/veya taahhütnamesi KUDAKA’ya zamanında teslim edilmeyen proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Detaylı Bilgiye http://pyb.kudaka.org.tr/Home/malimes linkinden ulaşabilirsiniz.


 

Editör: Doğu Gazetesi