MHP Erzincan İl Başkanı Bekir Aksun, ziyaretler ile bütün Erzincanlılara ulaşacaklarını ifade ederek yaptığı açıklamasında; "Biz Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan teşkilatı olarak 1 Kasım 2015 seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz ve şu an sahadayız. Birinci soıra adayımız Hüseyin Seçer bey ve ikinci sıra adayımız Diş Hekimi Ahmet Kaya bey ile birlikte bütün esnafımızı bütün resmi kurumlarımızı ziyaret etmekteyiz. Yaptığımız ziyaretlerde her insana ulaşmaya çalışıyoruz. Sizin vesilenizle herkesin bu seçimi güven ve huzur içerisinde geçirmesini diliyorum. Seçimler şehrimize ve ülkemize inşallah hayırlı olur diyorum" dedi. 
"MHP Erzincan'da kazanacak"
Daha sonra açıklamalarda bulunan MHP Erzincan 1. sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Seçer, önceki seçime göre halkın MHP'ye daha ilgili olduğunu, Miliyetçi Hareket Partisi'nin Erzincan'da kazanacağına inandığını söyledi. 
Seçer'in konuşması şu şekilde; "Bu seçimde diğer seçime göre biraz daha canlılık ve halkın ilgisini görüyorum. Ülkemizde ki olayalrın seyri bakımından biraz daha halkımızın değerlendirerek baktığını, Milliyetçi hareket Partisi'nin politikalarının sağlam olduğunu ve o politikaların netice itibari ile doğru olduğunu gördüğünü hissediyorum. Bu seçimlerde Erzincan'da kazanacağımıza ben şahsım adına kesinlikle inanıyorum. Bu topraklarda ekmek kazanan ekmek yiyen herkese bütün hemşerilerimize saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum. Ve bu seçimlerin Türk Milletine, memleketimize ve ülkemize hayırlı uğurklu olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisinin politikalarının ne kadar doğru olduğu ispatlanıyor. 
"Millet vaatlerle uyutuluyor"

Son olarak bir değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan 2. sıra Milletvekili Adayı Av. Ahmet Kaya, milletin vaatlerle oyalandırıldığını, acil çözüm gerektiren konularla pek ilgilendilmediğini ve Erzincan'da yapılan yanlışlıkların afrkında olduklarını belirtti. 
Kaya açıklamasında şunlara yer verdi; "Memleketimiz için ne yapabiliriz kaygısıyla arkadaşlarımızla geziyoruz, bir istişare kültürü oluşturabilirmiyiz adı altında yola çıktık ve elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz. Halkımızda bize karşı büyük bir teveccüh var. Eğer bu ortam sandığa da taşınırsa, Erzincan'da ki o eski milli vatan güruhunun tekrar oluşabileceğine inanıyoruz. İnsanların şu an ki en büyük kaygıları umut vaad edilerek, 2023'ler, 2070'ler vaadi ile borçlandırılmış bir yapı var. İnsanlar biraz reel şeyleri görmek istiyorlar. Yani üniversiteye giden çocuğuna harçlık gönderemeyen amca 2023'lerde olacak şeylerle fazla ilgilenmiyor. Biz acil olarak memleketimizin bütünlüğü için neler yapabilirizin kaygısı içerisindeyiz. Erzincan'da yapılan yanlışlıklarında farkındayız, bunların düzeltilmesi adına elimizden gelen herşeyi ortaya koyacağımızı sizin aracılığınızla belirtmek istiyoruz" dedi."
Editör: Doğu Gazetesi