Düzenlenen ziyarete MHP Erzincan İl Başkanı Erkan Karaman, MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya ve parti yönetimi katıldı. 
            120 üyesi bulunan Erzincan Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ederek desteklerini beklediklerini belirten MHP İl Başkanı Erkan Karaman yaptığı açıklamasında, Milliyetçi Hareket Partisinin gazilere en yakın parti olduğunu ve gözüken tabloya göre seçimi kazanacaklarını söyledi.
             Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sabri Taş, MHP Eski Belediye Başkanı Erkan Karaman zamanında Gazilere bu derneğin şuan ki yerinin verildiğini ancak daha sonradan dernek binasının yetersiz geldiğini belirtti. Gelen tüm Belediye Başkan Adaylarından istediği gibi Belediye Başkan Adayı Av. Karakaya’dan da seçimi kazanırsa kendilerinden desteğini esirgememelerini istedi.
             MHP Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya ise Gazilerinde destekleriyle seçimi kazandıklarında Gaziler için ellerinden geleni yapacaklarını ve onların sayesinde bu topraklarda yaşadıklarının unutulmaması gerektiğini belirtti.  
Editör: Doğu Gazetesi