AK Parti Erzincan Milletvekili Av. Serkan Bayram yayınladığı mesajında; “Ülkemizde huzur ve güven ortamının oluşmasını sağlayan, gerektiğinde canını hiçe sayarak, adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini en iyi şekilde yapmak gayretinde olan polislerimiz, görevlerinin sadece suçluyu yakalamak değil, suçun önlenmesi olduğunun bilincinde olarak gece gündüz demeden çalışıyorlar.
173. kuruluşunun yıldönümünü kutladığımız bu günde milletimizin bağrından çıkmış güzide polis teşkilatı mensuplarının fedakar ve görev aşkıyla çalışmaları halkımıza güven ve gurur vermektedir. Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak huzur ve asayişi temin etmek suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan ve bu görevleri başarı ile yerine getiren polis teşkilatımıza minnettarız
Türk Polis Teşkilatının birey hak ve özgürlüklerinin kısıtlayıcısı değil güvencesi konumunda olduğunu bu vesileyle bir kez daha belirtmek isterim. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle Polis Teşkilatımızın görevleri esnasında şehit olan mensuplarına Allahtan rahmet, kahraman gazilerimiz ve emeklilerimiz ile vazifeleri başındaki bütün güvenlik görevlilerimize ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Doğu Gazetesi