1 Kasım genel seçimlerinin ardından seçilerek TBMM'ye girmeye hak kazanan Erzincan AK Parti Milletvekilleri Sabahattin Karakelle ve Serkan Bayram, TBMM'de gerçekleştirilen yemin törenin ardından ilimize dönerek ayaklarının tozu ile Erzincan TSO Başkanı Süleyman Sarak’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarak “ öncelikle Sabahattin Karakelle ve Serkan Bayram’ın Milletvekillikleri başta şahısları olmak üzere şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan 1 Kasım seçimlerinin ardından AK Partinin ilimizden iki milletvekili çıkarması sayın vekillerinde sorumluluklarını bir kat daha artırmıştır. Biz Erzincan TSO olarak esnaf tüccar ve sanayicimizin sorunları başta olmak üzere şehrimizde olumlu ya da olumsuz gördüğümüz tüm sorunları ve önerileri her zaman size aktaracağız. Sizler bizim meclise, Ankara bürokrasisine açılan değerlerimizsiniz. Üyelerimiz ve hemşerilerimizin her zaman size ihtiyaçları olacaktır. Sizlerinde her zaman onların yanlarında olacağınızdan şüphemiz yok. Bizler sivil toplum örgütleri olarak üyelerimizin ve şehrimizin sorunlarını her zaman size aktararak hep beraber bir çözüm arayışında olacağız. Ayrıca vekillerimizden üyelerimizle odamız çatısı altında 2 ayda bir, bir araya gelerek sorunlarını dinlemek ve sorunlarını çözme noktasında talepte bulunduk. Bu talebimize olumlu cevap vermeleri de bizleri oldukça mutlu etmiştir. Tekrar yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı şahsım yönetimim ve meclisim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekilleri Sabahattin Karakelle ve Serkan Bayram ise yapmış oldukları konuşmada; “ Erzincan Ekonomisinin en büyük ve etkili Sivil Toplum Kuruluşu olan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasını, Başkanı Süleyman beyi ziyaret ediyoruz. Erzincan esnaf tüccar ve sanayicisiyle her zaman bir arada olup, istişareler yapıp birlikte Erzincan’ımıza neler yapabiliriz konularında görüş alışverişlerinde bulunacağız. Erzincan bir değerdir. Erzincan ekonomisi ne kadar güçlü olursa şehrimiz o kadar fazla kalkınır. Bizler milletvekilleri olarak taşın altına elimizi fazlasıyla koyduk bundan sonra çok daha fazla çalışarak ilimizin sorunlarını çözerek Erzincan’ımıza çok daha fazla değer katacağız. Başkanımız Süleyman beyin talebi üzerine Erzincan TSO üyeleri ile 2 ayda bir, bir araya gelerek sorunlarını dinleyip, çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Bizler artık Erzincan’ın milletvekiliyiz. Toplumun her kesiminin sorunlarıyla ilgilenip herkesi kucaklayacağız. Bizler Erzincan ve Erzincanlılar için varız” dediler.

Yapılan ziyaretin sonunda Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, Milletvekilleri Sabahattin Karakelle ve Serkan Bayram’a plaket takdim etti ve şehrimizin sorunlarını içeren bir dosya iletti.

Editör: Doğu Gazetesi