Fahri olarak Tekvando Antrenörlüğü yapan Murat Yetiş yaptığı açıklamasın da; “ Burada gerçekleştirdiğimiz antrenmanlarla çocuklarımız internet köşelerinden, kötü huylu alışkanlık kazandıran alanlardan kurtararak topluma yararlı birer fert yetiştirmek, spora kazandırabilmek. 7 Yaş ile 12 Yaş gurubun dan çocuklarımızla oyun ile beraber Tekvando çalıştırarak spora aşılamaya başlıyoruz. İşimizi sıkı tutarak ileri ki zamanlarda Türkiye Şampiyonalarına katılmalarını sağlıyoruz. Gençlik hizmetleri Spor İl Müdürlüğümüzden değerli Antrenörümüz Vedat Yılmaz hocamızın uzun süredir yardımcı Antrenörlüğünü yaptığını belirten Yetiş, Burada Erzincan için güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Yapmış olduğumuz çalışmalar inşallah faydalı oluyor diyen Yetiş, sporcu sayımız 50 civarın da sayımız her geçen gün artıyor. Burada amacımız belirttiğim gibi çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve şampiyonalar da miniklerde, yıldızlarda, gençlerde ve büyükler kategorilerinde yarışmalara katılmalarını sağlayarak, ilk etap da tecrübe sahibi olmaları akabinde ilimize derece kazandıracak sporcularımız olacak.

Yaklaşık üç yıldır yardımcı Antrenörlük yaptığını belirten Yetiş, burada çalıştığımız çocuklarımız daha yeni antrenmanlarımız yanı sıra yavaş yavaş maç tecrübeleri edinmelerini sağlıyoruz. Hafta sonu Sivas’tan gelecek ekiple özel turnuva dostluk turnuvası yapılacağını ve çocukların daha erken maç tecrübeleri edinmelerini de sağlayacaklarını belirterek, maç yapa yapa milli olma yolunu açacaklar dedi.

Yapmış olduğumuz iş anlamlı Gençlik Hizmetleri Spor il müdürlüğü bünyesinde burada çalışmalar yapıyoruz. Katılım ücretsiz il müdürümüze ayrıca teşekkür ederim, ailelere teşekkür ederim bizlere gerçekten yardımcı oluyorlar ilgileri bizleri mutlu ediyor. Bu salon boş kalmasın aileler çocuklarını göndermekte tereddüt etmesinler, salonumuz gerçekten çok güzel, duş imkanımız var, soyunma odalarımız temiz, kız erkek ayrı zaten, Tekvando federasyonu üniversitelere de bu branşı açtı spor bölümünü bitirerek Üniversiteler de veya özel antrenörlük imkanlarını sağlayabileceklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Editör: Doğu Gazetesi