Bu ay 'Değerler eğitimi' projesi kapsamında Hürriyet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından, Sümer Özel Mesleki Eğitim okulundan 6 öğrenciye kurabiyenin yapılışı öğretildi.

Hürriyet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen etkinliğe katılan 6 özel öğrenci hamur işi kurabiye ve börek yaparak el becerilerini geliştirme yönünde değerler eğitimine katıldılar.

Hürriyet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Teknik Müdür Yardımcısı Sabriye Şen, her ay faklı konular işlediklerini dile getirerek; "Değerler eğitiminde bu hafta ki değerimiz çocuk. Değerimiz çocuk dedik ve Engelleri aşıyoruz projesi kapsamında özel çocuklarımızla özel kurabiyeler yapalım dedik. Bu kurabiyeleri de hep birlikte tadalım dedik. Amacımız bu özel çocuklarımız ile yaparak yaşayarak bir şeyleri öğretmek ve onlara aynı zamanda geometrik cisimleri dediğimiz üçgen ve daire kavramlarını da kavratılmasını sağlamak. Özellikle yaparak yaşayarak öğrencilerimiz öğrensin, en azından bir şeyleri yapabilme, becerebilme hazzını yaşasınlar istedik. Okulumuz olarak böyle bir proje ile yola çıktık" dedi.

Editör: Doğu Gazetesi