Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz ve Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır’ın katıldığı “Cami-Çocuk Buluşması” adlı programda yaz Kur’an kurslarında eğitim alan öğrenciler ve aileleri Camii Kebir camisini doldurdu.

Kur’an tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Erzincan İl Müftüsü Yavuz Karabayır açıklamasında; “Kur’an-ı Kerim’in hayatımıza yön vermede en önemli etkendir. Çocuklar sizler bizim ümidimizsiniz. Sizler bu devletin, bu vatanın ümidisiniz. İnşallah sizler memleketlerine çok iyi hizmetler edeceksiniz. Hocalarınızın ve ailelerinizin göz nuru olacaksınız. Ve inşallah Allah’ın rızasına ermiş, peygamberimizin şefaatini kazanmış kişiler olacaksınız. Kur’an kursları hocalarımızın çok emekleri var onları saygı ve hürmetle selamlıyorum. Aynı zamanda çocuklarımızın gelişmesinde emeği olan aile ve çocuklarımızın öğreticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlen etkinlikte öğrenciler tarafından vaaz verildi, ilahiler, şiirler okundu, Hutbe verildi ve Kuran’ı Kerim okundu. Program minik öğrencilere dondurma ikramı ile sona erdi.

Editör: Doğu Gazetesi