Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin Erzincan İl Müftülüğüne atanmasından sonra ilçelerde müftülüklere merkezde ise camilerde ziyaretlerde bulunarak tanışmalarını sürdürüyor. İlçe müftülüklerinde yaptığı toplantılar sonrası vakit namazlarında camilerde cemaatlerle de bir araya gelen müftü Çetin, namaz öncesi cemaate vaazlarda bulunduktan sonra öğün namazlarını kıldırıyor.

Erzincan Fatih Sultan Mehmet Han Camisinde yatsı namazı öncesi cami cemaatiyle bir araya gelen İl Müftüsü Çetin burada bulunan cami cemaatine cami adabı, selam ve Peygamber Efendimizin(S:A:V) cemaate verdiği önem üzerine vaazda bulundu. Vaaz sonrası Yatsı namazını kıldıran Müftü Çetin namaz sonrası yaptığı konuşmasında, bir aydır Erzincan ilinde göreve başladığını ifade ederek; “başlangıçta hoş geldin ziyaretlerimiz oldu. Daha sonrası öncelikli olarak ilçelerimizde müftülerimizle toplantılar yaptık. Şimdi Erzincan ilinde bulunan camilerimizi farklı öğün namazlarında cami cemaatimizle bir araya geliyoruz hem tanışıyor hem de farklı konularda vaazlarda bulunuyoruz.

Cami ziyaretlerimize Şube müdürüm Ali Şen Beyde eşlik ediyor. İnşallah ziyaretlerimiz tamamladıktan sonra daha öncede uygulanan sabah namazı buluşmaları ve gençlerle buluşma sohbetlerimiz olacak” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi