Kemahlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına Vali Abdurrahman Akdemir, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle  Rektör  İlyas Çapoğlu , Emniyet Müdürü, Milli Eğitim müdürü, Bazı kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile  Çok sayıda Kemahlı katıldı.
Kemahlılar Derneği binasının bahçesindeki iftar programında konuşan Dernek Başkanı Mahmut  Cantekin  geleneksel hale gelen bu programa katılan davetlileri katılımları sebebiyle  teşekkür etti ve  Müftü İşliyen’e yeni görev yerinde başarılar diledi. Daha sonra konuşan  Erzincan milletvekili Sebahattin Karakelle ise konuşmasında  Müftü İşliyen’in   kendisinin Fetva kurulu üyeliği gibi bir makama getirilmiş olmasına rağmen  Erzincan’a hizmet için  yarım kalan çalışmalarını tamamlamak için burada kalmayı tercih ettiğini, ileride çok daha önemli makamlarda kendisini görebileceğimizi söyledi.
Erzincan valisi Abdurrahman Akdemir ise konuşmasında  Müftü İşleyen ‘in yapılan  konuşmaları hakkeden, sevilen bir Müftü olduğunu belirterek yeni görevinde başarılar diledi.
Müftü Burhan İşliyen ise yaptığı konuşmada kendisine gösterilen teveccühün abartılı olduğunu ve sadece görevini yapmaya çalıştığını belirterek dernek yöneticilerine ve birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına ve yöneticilere teşekkür etti.
Burhan İşleyen’e plaket takdimi ile  program sona erdi. 
Editör: Doğu Gazetesi