İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimlerini oyların tam 3'te 2'sini alıp kazanarak Erzincan öğrencilerini ülke çapında temsil hakkını elde eden Tuğba Bahar Erzincan Ülkü Ocakları il başkanı Vasfi Karatepe'yi ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Erzincan İl başkanı Vasfi Karatepe; “Tuğba Bahar kardeşimizin ve orta öğretim teşkilat birimimizin özverili çalışmalarının meyvesinin bu seçimle hak ederek aldık, Tuğba kardeşimizi tebrik ediyorum” dedi.

Karatepe, Ülkü Ocaklarının Türk gençliğinin eğitiminde her zaman fedakarlıkla katkıda bulunacağını, bu hususta İl Öğrenci Meclis Başkanı Tuğba Bahar'a desteklerini esirgemeyeceklerini bildirdi ve kendisine Ziya Gökalp kitap seti hediye etti.

Erzincan İl Öğrenci Meclis Başkanı Tuğba Bahar ise bu süreçte yanımda olan Ülkü Ocakları Başkanı Vasfi Karatepe ve çok kıymetli yönetimine teşekkür ederek; “Yapacağımız proje ve çalışmalar dahilinde öğrenci kardeşlerimizin talep ve sorunlarını yetkili mercilere duyurup çözüm üretmek için çalışacağız” dedi.

Bahar, sorumluluk sahibi büyüklerinin de desteği ile ilini ve öğrencileri en güzel şekilde temsil etme noktasında elinden gelen en yüksek çabayı sarf edeceğini söyledi.

Editör: Doğu Gazetesi