Erzincan İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Erzincan da ortaokullar nezdinde ilk kez çıkartmayı düşündükleri gazete için İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ü makamında ziyaret ederek  soru yağmuruna tuttular.

Erzincan İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri Hatice Betül Demir, Nur Efşan İçer, Miraç Nur Serici, ve Ayşe Elif Buyruk yapmış oldukları çalışmanın tamamen öğrencileri kapsayacağını belirterek İl Milli Eğitim Müdürümüzü tanımak ve Genç Bilgin adlı gazetemiz hakkındaki görüşlerini almak için buradayız dediler.

Sorulara geçmeden önce il Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün kısa bir konuşma yaptı. Gün Konuşmasında; “Öncelikle hoş geldiniz inanıyorum ki beni fazla sıkıştırmayacaksınız ben öncelikle sizleri tanımak istiyorum” dedi.

Öğrenciler kendilerini tanıtırken özellikle Hukuk ve Tıp tercihi yapacak olmalarını oldukça memnuniyetle karşılayan İl Milli Eğitim Müdürü artık İmam Hatip okullarımızda hedef büyüttüler sadece ilahiyat değil Tıp Hukuk ve mühendislik tercihlerini yapabiliyorlar ben sizleri şimdiden tebrik ediyorum dedi.

Erzincan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri çıkartacakları gazeteye haber  için gittikleri İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gazeteciler ile karşılaşmaları kendilerine sürpriz oldu.

Editör: Doğu Gazetesi