Türkiye genelinde 81 ilde Camiler ve din görevlileri haftası dolayısıyla başlatılan cami ziyaretleri kapsamın da Erzincan Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Otlukbeli kız yurdun da kalan 20 öğrenci yurt müdürleri ile birlikte Erzincan Yavuz selim mahallesin de bulunan Fatih Sultan Mehmet Han Camisini ziyaret ederek namaz çıkışı cami cemaatine helva ikramın da bulundular.

Daha sonra Camiyi gezen Erzincan Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Otlukbeli kız yurdu öğrencileri Erzincan Fatih Sultan Mehmet Han Cami imam hatibi Muhammet Maşuk Nayır’ın okuduğu Kuran Tilavetini dinlediler.

Erzincan Fatih Sultan Mehmet Han Cami imam hatibi Muhammet Maşuk Nayır okunan ayetin tefsirini yaparak ziyarete gelen öğrencilere camilerin önemi hakkın da açıklamalar da bulundu.

Öğrencilerin dikkatle dinledikleri Kuran Tilaveti ve tefsiri sonrası Erzincan Fatih Sultan Mehmet Han Cami Derneği tarafından satın alınan “Peygamberimin Sevdiği Müslüman” adlı kitabı ziyarete gelen Erzincan Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Otlukbeli kız yurdu öğrencilerine hediye etti.

Editör: Doğu Gazetesi