Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesiyle iş birliği içerisinde yürütülen “öğretmenlik uygulaması” dersi için durum değerlendirmesi yapmak, mevcut sıkıntıları görüşmek ve gidermek adına Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Sayın Mehmet Bekdemir, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Arslan ve İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda okul müdürleri de hazır bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Abdullah Şahin’in yaptığı sunumla başlayan toplantı, daha sonra Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Mehmet Bekdemir, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Arslan ve İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün birlikte yaptıkları değerlendirmeler ve katılımcılarla karşılıklı soru-cevaplar şeklinde devam etti.

Toplantının son derece önemli olduğunu ve verimli geçtiğine inandığını belirten İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, öğretmenliğe hazırlanan bu genç öğtretmenler için bu derslerin çok önemli bir fırsat olduğunu ve uygulama boyunca gerek öğretmenlerin gerekse de tüm idarecilerin bu öğretmenlere rol model olacak şekilde hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Editör: Doğu Gazetesi