Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Oğuzhan Aydın'ın 'Gök Girsin Kızıl Çıksın' adlı yeni kitabını Başkan Muzaffer Koşan’a hediye etti.

Genç yaşına rağmen Erzincan kamuoyunun yakından tanıyıp sevdiği Türkiye'nin bir çok ilinde ve aynı zamanda Türki Cumhuriyetleri'nde seminer ve konferanslar veren Eğitimci Yazar Dr. Oğuzhan Aydın burada yaptığı açıklamada    “Emeğinize, gayretinize sağlık. 7 gün 24 saat nihayetinde bir öz veriyle, gayretle bütün zorluklara rağmen arkadaşlarımız görev yapıyorlar.  Çok teşekkür ederiz. Gazetecilik hepinizin malumu olduğu üzere demokratik, hukuk devletinde olmazsa olmaz görevlerden biridir diyen Aydın, Vatandaşın doğru, tarafsız, objektif haberlere ulaşabilmesi ve ulaştırdığınız haberler ile kamuoyu oluşması açısından da yaptığınız görev çok önemli. Kamuoyunun oluşması aynı zamanda devlet ile birey arasındaki ilişkiyi de tesis eden, önemli bir unsur.  Vatandaşlarımıza vermiş olduğunuz bu tarafsız ve ilkeli yayınlardan dolayı teşekkür ediyorum. 

Toplumu bilgilendirme, toplumun ufkunu açma ve toplumu yönlendirme konuları ile toplum ve devlet arasındaki ilişkilerin sağlıklı yürümesinde son derece hassas bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bizde, sizleri yakından takip ediyoruz. Rabbim kazasız, belasız nice yıllar daha basınla hizmet etmeyi hepinize nasip etsin. Önemli bir görev icra ediyorsunuz, bu görev bizim için olmazsa olmaz görevlerden biridir. Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim’ dedi

Erzincan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muzaffer Koşan  ise Dr. Oğuzhan Aydın’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra ise Dr. Oğuzhan Aydın  'Gök Girsin Kızıl Çıksın' adlı yeni kitabını Başkan Muzaffer Koşan’a hediye etti.

Editör: Doğu Gazetesi