Okul bahçesinde doyasıya eğlenen öğrenciler art arda çalan şarkılara eşlik ederek ritim tuttular. 1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin velileriyle birlikte katıldığı şenlikte öğrenciler çiftetelli oynadı, halay çektiler.

Öğrenci velilerinin düzenlediği kermeste elde edilen gelirin okul aile birliğinin hesabına bırakılacağını belirten yetkililer, bu sene okul bazında ilk kez yapmış oldukları bu bahar şenliğini ileri ki yıllarda da yapmayı amaçladıklarını söylediler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Okul Müdürü Turgut Çakmak; “2014–2015 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde özellikle öğrencilerimizin hem sınav stresinin üzerlerinden atmalarıhem de burada okul aile birliğinin yapmış olduğu kermes faaliyetinde elde ettiğimiz gelirlerle okulumuza bir katkı sağlaması amacıyla bu organizasyonu yapmış bulunuyoruz. Özellikle bu noktada okul aile birliğimizin bizlere çok büyük katkıları oldu. Kendi yaptıkları el işi yemekleri burada satabiliyorlar. Buradan elde edilen gelirde okul aile birliğinin hesabına yatırılacaktır. Buşekilde de bu sene ilk kez yapmış olduğumuz bahar şenliğinin ileri ki yıllarda da devam etmesini temenni ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda da değişik etkinliklerle bahar şenliğini yapmaya devam edeceğiz. Okulumuzun hem akademik anlamda başarısını, hem de sosyal ve kültürel anlamdaki başarısını duyurmak amacıyla öğretmen arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen çabayı hep birlikte göstereceğiz” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi