Yapılan Toplantıya Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun ve OSB Müteşebbis Teşekkül Heyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Katıldı.

 

Toplantı açılış konuşmasında Vali Süleyman Kahraman, Erzincan’ın gelişmesinde ve ilerlemesinde OSB’nin katkılarının önemini vurgulayarak Erzincan’ın yatırımcılar için cazip bir şehir olma yolunda adım adım ilerlediğinin altını çizdi.

 2016 Yatırım bütçesinin ele alındığı toplantıda 9 gündem maddesi görüşüldü. Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sarak, OSB’nin yatırımcılara cazip hale getirilmesi için her önlemi aldıklarını ve bu yönde çalıştıklarını dile getirdi. Sarak açıklamasında; “İhtiyaçlar yatırımcılar açısından düşünülerek onlara sağlanabilecek en kolay yoldan çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. OSB içinde eksik olduğunu düşündüğümüz büfe, kantin gibi OSB bölgesinde fabrikalarımızda hizmet veren çalışanların faydalanabileceği bir alan oluşturmak istiyoruz. Yine OSB’nin daha korunaklı olması adına nizamiye kapısı kurulması ve etrafının kafes tel ile çevrilmesinin elzem olduğunu düşünüyorum. OSB’de bulunan Artıma tesisinde kullanılan elektrik enerjisinin yenilebilir olması için adımlar atarak özellikle GES projeleri ile bu sistemi devreye alıp hem tasarruf etmek hem de çevreyi korumayı amaçlıyoruz. Mevcut yollarımızın elden geçmesi gerek bunun içinde görüşmelerimiz devam etmektedir.” Dedi.
2016 yılında yürütülecek projeler ile bütçe görüşmeleri sonrasında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

Editör: Doğu Gazetesi