Otlukbeli belediye başkanı Yusuf Tektaş 31 Mart yerel seçimleri sonrası yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Tektaş açıklamasında; “ Otlukbeli İlçemizde 25 yıldır esnaflık yapıyorum son 5 yıldır ise merkez ilçe başkanlığını yürümüyordum. 31 Mart yerel seçimlerinde Allah nasip etti Otlukbeli ilçemize en iyi hizmet verebilme noktasında hemşerilerimin teveccühü ile belediye başkanı seçildim.

Seçildikten sonra hizmet vermeye başladıklarını belitten Tektaş, İlçemizin öncelikli sorunu olan temizlik işleri ile başladıklarını belirterek, 2 aylık süreç, içerisinde Park ve Bahçeleri düzenlemelerini yaptık dedi.  İlçenin yemekhane ihtiyacını giderdiklerini, İlçe mezarlığının çevre ve yıkılan duvarlarının bakımının yapıldığını, Bayram sonrası ise ilçenin eksikliklerinden düğün salonunun yapılacağını, alt yapı sorununu giderilmesi noktasında hazırlanan projenin verileceğini içme suyu ve atık su projeleri de bu kapsam da dedi.

Yapılacak işlerinin çok olduğunu belirten Otlukbeli Belediye başkanı Yusuf Tektaş, iş çok eksiklik çok fakat bilindiği gibi ülke genelinde de bir kriz söz konusu, yapamayacağımızı söylemedik yapacaklarımızı söyledik dolayısıyla mevcut kriz noktasında ilçemiz için öncelikli olan projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu yıl için öncelik yemekhane ve düğün salonumuz. Önümüzde ki yıl ilk işimiz içme suyu projemiz olacak dedi.

Seçim öncesinde ilçede hemşerilerimiz öncelik olarak çevre temizliği ve içme suyu noktasında isteklerinin fazla olduğunu belirten Başkan Tektaş, İlçemiz de belediye de 80 tane İŞ-KUR elamanımız vardı, bunları çalıştıramıyorlardı. Fakat biz göreve geldikten sonra sağ olsunlar hepsi de çok iyi çalışıyor. Çok şükür temizlik noktasın da sıkıntımız kalmadı. Arkadaşlarımız hafta sonu olsun bayram tatili olsun sıkıntı yapmıyorlar işlerini en iyi şekilde yürütüyorlar. Otlukbeli Belediye başkanlığına bizleri layık gören seçmenimizi mahcup etmeyecek, hakları olan en iyi hizmeti ilçe halkına vereceklerini belirten başkan Tektaş, tüm hemşerilerinin Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Editör: Doğu Gazetesi