Erzincanlı  Yazar ve Fotoğraf sanatçısı lütfi Özgünaydın, Kuşadası belediyesinin Kültür Sanat programında bir etkinlik yapmak üzere davet edildi.

 12 Temmuz Cuma Günü Kuşadasında belediyenin “İbramaki” sanat galerisinde önce,  Bir Zamanlar Kemaliye gösterisini yapacak. Kemaliyeyi anlatacak. Daha sonra Üç çağdaş Kadın yazarımız gösterisini , Ayşe Kulin- Zeynep Oral- İnci Aral gösterisini yaparak kültür sanat ve edebiyat üzerine bir söyleşi yapacak.

Lütfi Özgünaydın, “Kemaliye den sonra Kuşadasında. Kufsad ve Belediye nin davetlisi olarak gösteri yapacağım. Gücüm yettiğince bu tür davetlere bu yıl katılacağım. Geçen yıl hiçbir yere gidemedim. Kültür sanat adına insana topluma küçük de olsa birşeyler aktarmak beni mutlu ediyor. Ayrıca benim ana Sevdam Kemaliye yi anlatmaktan sevinç duyuyorum.” Dedi.

Lütfi Özgünaydın ayrıca ülkemizin en önemli yazarlarından Fürüzan için çalışmalarını sürdürüyor . Fürüzan Gösterisi Eylül Ayında İstanbul da YapıKredi Kültür Sanat ın Loca salonun da gerçekleşecek.

Editör: Doğu Gazetesi