Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) bünyesinde Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü’nde Erzincan Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde ve Hukuk Fakültesi'nde stant kuruldu. Broşür ve dergi dağıtılarak yapılan tanıtımda standa üniversiteli öğrencilerin ilgisi yoğundu.


Türkiye Gençlik Vakfı Erzincan İl Başkanı Emre Özkan yönetim kurulu ile birlikte üniversitede kurulan standı ziyaret ederek standa gelen gençlerle sohbet etti. Ayrıca kurulan stantta Türkiye Gençlik Vakfı’nın yapmış olduğu ve hedeflediği projeler, vakfın çalışmaları hakkında bilgilendirme ve üye kaydı yapıldı.

Standın olduğu alanda açıklamalarda bulunan Türkiye Gençlik Vakfı Erzincan İl Başkanı Emre Özkan; “Yalnızbağ Yerleşkesinde ve Hukuk Fakültesi'nde gençlere yönelik olarak standımızı açmış bulunuyoruz. Bizler gençlerin fiziksel, zihinsel, psikolojik, ruhsal ve manevi gelişimlerini sağlıklı bir şekilde desteklemek için gerekli faaliyetleri gerçekleştiriyor ve imkânları hazır hale getiriyoruz.Kişisel eğitimleri için öğrenci kardeşlerimize sertifikalı eğitimler veriyoruz.

Bu bağlamda farklı yerlerden ve kültürlerden bütün gençlere hitap eden onların birbirlerini tanımalarını ve kaynaşmalarını sağlayan Türkiye’nin en büyük gençlik vakfıyız." dedi. Ayrıca Özkan "Ulaşılmadık genç kalmasın diye hedeflediğimiz bu yolda yeni nesil için elimizden geleni, üstümüze düşenin en iyisini yapacağız inşallah. " dedi. Özkan konuşmasını tüm genç kardeşlerimizi standa davet ettiğini söyleyerek bitirdi.

Editör: Doğu Gazetesi